Pracovní nabídky z restaurací Zdeňka Pohlreicha na jobstime.cz

| Články | lukas@jobstime.cz

V rámci pracovních nabídek z gastronomie a hotelnictví na profesním portále jobstime.cz můžete nyní vybírat ze všech restaurací šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha. Restaurace Café Imperial a Divinis tak doplnily v portfoliu pracovních nabídek nově otevřené české bistro Next Door by Imperial ve Zlatnické ulici v Praze.

next door

Next Door by Imperial (profil podniku a pracovní nabídky naleznete zde)

Next Door by Imperial představuje českou kuchyni ve formě, která respektuje základy, na kterých stojí a zároveň je také ke kontextu dnešní doby žádající jídla lehčí, vizuálně propracovanější a daleko více sofistikovaná než tomu bylo kdykoli předtím.

Prague Bistro Moderne – to je to, co můžete od Next Door očekávat. Restauraci s bleskovým servisem, špičkovou kuchyní a atmosférou, která je skutečně pro každého.

Divinis-logo

Divinis (profil podniku a pracovní nabídky naleznete zde)

Restaurace DIVINIS představuje jídlo v té nejlepší podobě a právem patří mezi nejlepší restaurace v Praze.

V elegantním a neformálním prostředí Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich nabízí pokrmy, kterými se proslavil a jsou milovány zákazníky, např. telecí líčka na červeném víně s bramborovou kaší.
Executive Chef Jan Kratochvíl, žák Zdeňka Pohlreicha, klade důraz na přípravu originálních jídel užitím pečlivě vybraných sezónních surovin.

Ocenění Michelin Bib Gourmand v letech 2010-2016 je pro vaše chuťové buňky důkazem, že si v restauraci DIVINIS vychutnáte to nejlepší z italské kuchyně v Praze.

logo_CI

Café Imperial (profil podniku pracovní nabídky naleznete zde)

Architektonický skvost láká své hosty atmosférou ve stylu Grand Café již od roku 1914 nejen unikátními keramickými dekoracemi.Kvalitní servis, prvotřídní kuchyně a dostupné ceny v luxusním prostředí – to je Cafe Imperial.

I po témeř 100 letech si Café Imperial uchovává nezapomenutelnou atmosféru ve stylu Grand Café. Připravíme vám snídani, odpolední posezení u čaje nebo soukromou akci, na kterou nezapomenete. Menu nabízí to nejlepší z české kuchyně, doplněné několika recepty “cestujícími” s naším šéfkuchařem a vynikajícími zákusky vlastní výroby.

•••

Zájímá Vás práce v restauracích společnosti F&B Solutions, která zmíněné restaurace provozuje? Zeptali jsme se za Vás Lukáše Koubka, spolumajitele firmy.

Jaké zkušenosti či dovednosti od svých zaměstnanců očekáváte?

Potřebujeme především technické věci – to znamená, že člověk, který k nám jde do servisu, už musí mít nějakou praxi, musí vědět, co znamená obsluha hostů. Nemusí být ale v oboru 20 let. Když to bude člověk, který je vyučený v oboru nebo má hotelovou školu a chce dělat v servisu, baví ho obsluhovat lidi a má třeba jen půlroční praxi v oboru, úplně to stačí.

Co je pro Vás zásadní?

Zásadním požadavkem je angličtina. Nepotřebujeme, aby uchazeči po večerech četli Shakespeara v originále, ale aby se domluvili na gastro úrovni je podmínkou.

Všechno ostatní jsme pak ochotni uchazeče naučit. Musíme do nich nalít informace, musí si zvyknout na standard práce a na to, jak přistupujeme k hostovi. U nás skutečně platí ono klišé „náš host, náš pán“ – dodržujeme to každý den. Jedná se o malé detaily v obsluze, které se zaměstnanci musí naučit, ale věřím, že se na to dá rychle zvyknout. Překvapivě na ně nejsou zvyklí všichni hosté a někdy je komentují jako „přehnaně“ starostlivé.

Komentáře

Částečný profil uchazeče se zobrazí
až po přihlášení nebo registraci.


Zavřít okno