Real Food Concept Vedoucí technického úseku TOP inzerát

Praha 1
Jsme rychle rostoucí, ryze česká společnost podnikající v oblasti gastronomie. Mezi naše projekty patří síť řemeslných pekáren, moderní česká restaurace a italské bistro.

Z důvodu rozšiřování našich podnikatelských aktivit hledáme posilu na pozici Provozní technik.
Náplň práce:
Každodenní údržbářské práce a opravy na provozovnách
Průběžná kontrola technologií
Realizace pozáručních oprav
Drobné montáže a instalace
Nákup náhradních dílů a materiálu
Spolupráce s externími dodavateli

Požadujeme:

SOŠ/SOU technického zaměření, minimálně 2 roky praxe na obdobné pozici
Znalost TZB a ostatní techniky podmínkou
Manuální zručnost a logické myšlení
Platné oprávnění dle vyhlášky 50/78Sb výhodou
Pečlivost, flexibilita, zodpovědnost, samostatnost, iniciativa
Řidičský průkaz sk. B

Nabízíme:
Samostatnou, odpovědnou práci
Možnost uplatnění inovací a vlastních nápadů
Zázemí stabilní a úspěšné společnosti
Mzda od 30000 Kč
Pružnou pracovní dobu
Hlavní pracovní poměr
Výrazné slevy na služby a produkty společnosti

  • Lokalita Praha Úvazek plný
  • Požadavky Ostatní Pracovník provozu Správce SŠ a více

Odpověď na inzerát








Zde nahrajte svůj životopis (CV) ve formátu DOC, DOCX, ODT nebo PDF
Nahrát CV

Vyplňte prosím všechna povinná pole.
Vaše odpověď na inzerát byla odeslána.
Chyba serveru. Zkuste požadavek odeslat později.

Real Food Concept

Značka Real Food Concept zaštiťuje několik gastronomických projektů se stejnými hodnotami a vztahem k zákazníkům.
Koncepty: řemeslná pekárna Krusta se svou sítí pekařství, italské bistro Pasta Krusta i česká moderní restaurace Casserol
jako hlavní cíl vnímají poskytnout svým hostům jedinečný zážitek


Další aktuální nabídky:

6 nabídek